Over ons

Een kijkje achter de schermen van Verhuurmanager in Excel

We bouwden het, omdat we het wilden gebruiken

Er is een oud gezegde dat noodzakelijkheid de moeder is van alle uitvindingen. Dat is hoe Verhuurmanager in Excel is ontstaan.

Verhuurmanager in Excel is ontwikkeld met onze eigen behoeften om op een praktische en gemakkelijke manier de verhuuradministratie van een klein bedrijf te doen zonder hiervoor afhankelijk te zijn van dure verhuursoftware. We hebben Verhuurmanager in Excel voor eigen gebruik gebouwd en toen we het resultaat lieten zien werden mensen wild enthousiast.

Verhuurmanager in Excel is gemaakt met als doel om simpel en snel reserveringen te maken en boekingsbevestigingen, huurovereenkomsten en facturen op te stellen. Dankzij de professionele uitstraling creëer je vertrouwen bij je klanten.

Dit zijn wij

We zijn liefhebbers van prachtige ontwerpen, ambassadeurs van eenvoud en passievol toegewijd aan je productervaring. We creëren praktische oplossingen in Excel voor al je financiële uitdagingen, zoals Boekhouden in Excel – een prachtig boekhoudpakket in Excel waarmee je honderden euro’s bespaart op je accountantskosten en boekhoudsoftware. Boekhouden was nog nooit zo leuk en makkelijk. Daadkrachtige oplossingen in Excel, dat is wat wij maken. Voor meer dan 30.000 ondernemers.

Doe zelf simpel en snel je boekhouding in Excel
Boekhouden in Excel